Stamspolning & stamrensning i Norrtälje

Vill du förebygga problem i avloppet, förbättra flödet och förlänga hållbarheten? Då rekommenderar vi regelbunden stamspolning och stamrensning. Faktum är att du genom att hålla avloppsrören i gott skick förlänger hela byggnadens livslängd.

I över 20 år har vi på Lybecks utfört stamrensning och stamspolning i Norrtälje, liksom många andra liknande tjänster. Bara hör av dig, så tar vi snabbt itu med ditt ärende.

Stamspolning förebygger många problem

Med regelbunden stamspolning och stamrensning får byggnaden inte bara en längre livslängd – du förebygger även kostsamma överraskningar i form av stopp, översvämningar och vattenskador.

Arbeta förebyggande för att upptäcka framtida problem redan idag! En enkel okulär besiktning kan hjälpa dig att spara mycket möda, tid – och pengar. Var särskilt uppmärksam på trög avrinning, bubblande i diskhon och dålig lukt. Upplever du något av detta, kontakta oss direkt!

Hur ofta bör man genomföra en stamspolning?

Vår rekommendation är att du bör genomföra stamspolning med jämna mellanrum, ungefär vart tredje till vart femte år. Varför?

  • Du slipper dålig lukt och igenvuxna stammar.
  • Bättre flöde i rören.
  • Rören kommer att hålla längre.
  • Du kan undvika ett onödigt eller onödigt tidigt stambyte.

Stamspolning i Norrtälje med komplett statusrapport

När vi genomför en stamspolning och stamrensning ingår alltid en komplett statusrapport för ditt avloppssystem. Denna rapport innehåller information om eventuella defekter, så att du som fastighetsägare kan åtgärda problemen innan de leder till skador.

Varför välja Lybecks?

Vi är ett familjeföretag som dagligen spolar och rensar avloppsstammar i fastigheter i Norrtälje. Vi samarbetar med ledande förvaltningsbolag och föreningar, och det har gett oss goda referenser. Vi arbetar med totalentreprenader i hela Sverige och kan snabbt vara på plats i Norrtälje för slamspolning eller andra liknande tjänster.

Hos oss får du en kvalificerad hantering av era rör och stammar. Välkommen!