Stamspolning & stamrensning i Norrtälje

Vill du förebygga problem i avloppet, förbättra flödet och förlänga hållbarheten? Då rekommenderar vi regelbunden stamspolning och stamrensning. Faktum är att du genom att hålla avloppsrören i gott skick förlänger hela byggnadens livslängd.

Vi på Lybecks har över 20 års erfarenhet av att utföra miljöeffektiva avloppsarbeten i Norrtälje. Bara hör av dig, så tar vi snabbt itu med ditt ärende.

Hos oss får du en kvalificerad hantering av era rör och stammar. Välkommen!

Stamspolning förebygger många problem

Med en regelbunden stamspolning och stamrensning får byggnaden inte bara en längre livslängd – du förebygger även kostsamma överraskningar i form av stopp, översvämningar och vattenskador.

Arbeta förebyggande för att upptäcka framtida problem redan idag! Genom att göra okulära besiktningar i lägenheterna sparas mycket besvär och pengar.

Var särskilt uppmärksam på trög avrinning, bubblande i diskhon och dålig lukt. Upplever du något av detta, kontakta oss direkt!

Hur ofta bör man genomföra en stamspolning?

Genomför stamspolning och stamrensning med jämna mellanrum, var 3 – 5 år. Varför?

  • Dålig lukt och igenvuxna stammar förhindras
  • Ni får ett bättre flöde i rören
  • Rören kommer att hålla längre
  • Det resulterar i att ni slipper genomföra stambyte helt i onödan och alldeles för tidigt.

Stamspolning i Norrtälje med komplett statusrapport

När vi genomför en stamspolning och stamrensning ingår alltid en komplett statusrapport för ditt avloppssystem. Denna rapport innehåller information om eventuella defekter, så att du som fastighetsägare kan åtgärda problemen innan skadan är ett faktum.

Varför välja Lybecks?

Vi är ett familjeföretag som dagligen spolar och rensar avloppsstammar i fastigheter i Norrtälje. Vi samarbetar med ledande förvaltningsbolag och föreningar, vilket ger oss goda referenser. Vi arbetar med totalentreprenader i hela Sverige och kan snabbt vara på plats.