Lybecks avloppsjour rycker ut snabbt

Avloppsjour

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Avloppsjour i Stockholm

Har du akut stopp i avloppet? Ring eller mejla oss för pris eller offert >>
Vi är specialister på att högtrycksspola stopp och andra driftstörningar och är redo när olyckan drabbar dig. Vår avloppsjour är bemannad dygnet runt, alla dagar i veckan.

Oavsett om det är rörstopp i en villa eller om det är stamspolningar i större fastigheter som behöver avhjälpas, så tar vi oss an uppdraget snabbt och effektivt. Vi på Lybecks använder endast miljömässigt beprövade lösningar och har en tydlig miljöplan för att åtgärda stopp i avlopp och rör.

Akut stopp i avloppet?

Ring Lybecks avloppsjour.

08-758 89 87

Stockholms pålitligaste avloppsjour

Akuta stopp i rör kan orsaka stora problem i vardagen och man kan aldrig veta när olyckan är framme. Lybecks är en högtryckstjänst i Stockholm med omnejd och står till din tjänst för att åtgärda stopp i avloppet och rör. Med drygt 20 år i branschen har vi den erfarenhet som krävs för att leverera den bästa servicen. Vår personal är välutbildad och insatt i den senaste tekniken för att utföra ett arbete som lever upp till våra kunders förväntningar och mer därtill.

Spolar rent med tryck och värme

Lybecks är specialister i branschen och din rörjour att räkna med. Vår kunniga personal tillsammans med våra toppmoderna spolbilar erbjuder en effektiv avloppsspolning. Smuts och avlagringar samt annat som orsakat stoppet avlägsnas med en roterande vattenstråle i hela 450 bars tryck och hetvatten – på detta sätt får du smidigt ordning på driften.

Vi fixar akuta stopp i dina avloppsrör

Stopp i avlopp behöver åtgärdas så fort som möjligt eftersom det medför en risk för exempelvis vattenskador. Lybecks avloppsjour är redo att ta sig an akuta stopp i avlopp i Stockholm med omnejd. Ring oss, så hjälper vi dig 08-758 89 87.

Vi står alltid redo att rycka ut och använder endast miljövänliga spolbilar. Vi erbjuder avlopps- och rörjour i Stockholm och ser till att åtgärda stoppet för att driften ska återfå sin funktion

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Ring oss dygnet runt

08-758 89 87

Kontakta oss