Rörinspektion

Rörinspektion

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Rörinspektion i Stockholm – få koll på ditt avloppssystem

När vi gör en rörinspektion går vi grundligt igenom ditt avloppssystem. Har du problem med återkommande stopp i avloppet? Hittar du inte felet? Med filmutrustning och kamera går vi in i rören och tar oss dit inget mänskligt öga kan nå. Du får ledningarna dokumenterade och eventuella problem rapporterade.

Behöver du hjälp med att inspektera rören?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Orsakerna till återkommande stopp kan vara många. Avlagringar från flera års användning, rötter, rörbrott, olämpliga föremål som spolats ned och så vidare. Genom att inspektera rör och avlopp med hjälp av filmning i rörledningar får du full koll på dina rörs status. Vi utför rörinspektioner i hela Stockholms län.

Filma rör & avlopp för att lokalisera problemet

Våra kunniga medarbetare är fullt kvalificerade att filma i rör och avlopp. All vår filmning av rör i fastighetens avloppssystem utförs och dokumenteras enligt publikation T25:1993 från Byggforskningsrådet. Publikationen kompletterades 2006 av STVF med en ”Kravspecifikation för upphandling av rörinspektioner i fastighet”.

Vi kan idag filma inuti avlopp med rör i dimensioner från 25 mm och uppåt. Avloppsinspektion med kamera är ett effektivt sätt att upptäcka fel och defekter. En inspektion kan utföras i många syften, vi på Lybecks erbjuder fem olika typer av rörinspektioner i Stockholm:

  • Felsökning
  • Besiktning av rörets funktion
  • Besiktning av rörets kondition
  • Slutbesiktning för nyläggning eller relining
  • Lokalisering / tecken på skadedjur

Med Lybecks får du en gedigen helhetslösning. När du kontaktar oss behandlar vi ditt ärende skyndsamt och effektivt. Allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt – för dig.

Efter din rör- och avloppsinspektion

Efter avslutad rör- och avloppsinspektion får du ett USB-minne och om du önskar även ett skriftligt protokoll. Du får översikt över eventuella skador och problem och upplysningar om exakt vilka åtgärder som behöver sättas in. Vi är naturligtvis också behjälpliga med hur du ska gå vidare med eventuella fel i rören.

Vi rekommenderar att du regelbundet inspekterar fastighetens rör. Att noggrant inspektera rör och avlopp vart 5:e år innebär att du kan hitta och reparera eventuella fel i tid, innan problemet blir för stort. Ett enkelt sätt att undvika onödiga kostnader.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Boka din rörinspektion

Kontakta oss genom att fylla i vårt offertformulär

Kontakta oss