Högtrycksspolning

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Högtrycksspolning i Stockholm

Att spola avloppet med högtryck är den snabbaste vägen till rena rör när du har stopp i avloppet! Inget avloppssystem är underhållsfritt, även om det gäller högtrycksspolning. Det är en del i vår vardag som vi tar för givet ska fungera, men ofta kommer oturen och stopp uppstår.

Behöver du hjälp med högtrycksspolning av avlopp?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Spolar rent i avloppet

Med hjälp av våra spolbilar kan vi vara flexibla och spola rent i avloppssystemet från smuts och avlagringar som har fastnat med en kraftig vattenstråle. Vi ser till att ha rätt tryck och rätt temperatur för att inte skada ledningarna. Vi rekommenderar att spola avloppet med högtryck var femte år i underhållssyfte för att minimera skador och onödiga kostnader.

Högtrycksspolning ger ett rent avlopp

Förr eller senare blir det stopp i avloppet, som vanligtvis uppstår när smuts och fett börjar sätta sig i rören som ständigt växer tills det blir problem som kan leda till översvämning med stora kostnader för dig. Att rensa avloppet med hjälp av högtryckstvätt är både miljövänligt, vänligt mot rören och vänligt för plånboken.

Erfarenhet av avloppssystem

Vi är ett företag som varit i branschen sedan 1992 och har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi är stolta över att ta största möjliga hänsyn till miljön vilket gjort det absolut nödvändigt att investera i den senaste tekniken. Detta har, förutom ett tydligt miljöengagemang i allt vi gör, även medfört en mycket hög kvalitet och precision i utförda arbeten.

Vi är prisvärda

Då våra kunder är mycket pris- och kvalitetsmedvetna måste vi alltid leverera rätt produkt/tjänst till rätt pris vilket naturligt medför mycket nöjda kunder. Sammantaget har vårt engagemang, kvalitetstänk och investeringar medfört fördelar för våra kunder både villaägare och ram-avtalskunder, så som bostadsrättsföreningar kan intyga detta.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Frågor och funderingar?

Har du stopp i avloppet så kan
vi på Lybecks Högtryckstjänst AB hjälpa dig

Kontakta oss