Högtrycksspolning i Stockholm

Högtrycksspolning

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Högtrycksspolning i Stockholm

Att spola avloppet med högtryck är den snabbaste vägen till rena rör när du har stopp i avloppet. Inget avloppssystem är underhållsfritt och det är en del i vår vardag som vi tar för givet ska fungera, men ibland kommer oturen och stopp uppstår. Dessutom är det en bra förebyggande åtgärd för att slippa onödiga kostnader till följd av översvämningar och dylikt.
Välkommen att anlita Lybecks för högstrycksspolning i Stockholm!

Vad är högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är vad det låter som; en kraftig vattenstråle som med ett högt tryck spolar rent avloppsrör och brunnar, till exempel. Det här är det enklaste och snabbaste sättet att få rent i stammar och ledningar. Du får en bättre genomströmning i rörsystemet, vilket ger rören en längre livslängd.

Med hjälp av våra spolbilar kan vi vara flexibla och spola rent i avloppssystemet från smuts och avlagringar som har fastnat. Alla rör är olika och vi ser till att ha rätt tryck och rätt temperatur för att inte skada ledningarna.

Varför högtrycksspolning?

  • Den snabbaste och enklaste vägen till rena rör
  • Miljövänlig metod
  • Skonsamt mot rören
  • Ger rören en längre livslängd
  • Regelbunden högtrycksspolning minskar onödiga kostnader till följd av översvämning etc.

Rent avlopp på miljövänligt vis

Förr eller senare blir det stopp i avloppet. Det uppstår vanligen när smuts och fett börjar sätta sig i rören, och då detta ständigt växer kan det leda till problem i form av kostsamma översvämningar. Att rensa avloppet med hjälp av högtryckstvätt är både miljövänligt, vänligt mot rören och vänligt för plånboken. För en av de stora fördelarna med högtrycksspolning är just att man enbart använder sig av vatten. Inga kemikalier eller andra miljöpåverkande ämnen tillsätts. Påverkan på miljön är alltså med denna metod närmare obefintlig.

Hur ofta ska man genomföra högtrycksspolning?

Högtrycksspolning används ofta när rören redan har blivit igensatta. Vi rekommenderar att spola avloppet med högtryck var femte år i underhållssyfte för att minimera skador och onödiga kostnader.

Lybecks har erfarenhet av avloppssystem

Lybecks är ett företag som varit i branschen sedan 1992 och som har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi är stolta över att ta största möjliga hänsyn till miljön, vilket gjort det absolut nödvändigt att investera i den senaste tekniken. Detta har, förutom ett tydligt miljöengagemang i allt vi gör, även medfört en mycket hög kvalitet och precision i utförda arbeten.

Vi levererar alltid rätt produkt/tjänst till rätt pris, vilket naturligt medför mycket nöjda kunder. Sammantaget har vårt engagemang, kvalitetstänk och investeringar medfört fördelar för våra kunder, både villaägare och ram-avtalskunder så som bostadsrättsföreningar kan intyga detta.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Frågor och funderingar?

Har du stopp i avloppet så kan
vi på Lybecks Högtryckstjänst AB hjälpa dig.

Kontakta oss