Fullt utrustade spolbilar

Vad är en spolbil?

I vår bransch är en spolbil ett fordon som är utrustad och hanterar det maskinella vid olika typer av stopp i avloppet, där ofta högtrycksspolning används när vi åker till dig som kund.

Spolbil i Stockholm och Uppsala

Krånglar ditt avlopp? Vi har utfört uppdrag för företag, bostadsrättsföreningar (BRF) och kommuner i över 20 år. Vi har lång och gedigen kompetens inom avlopp och rör – vi hittar därför snabbt roten till ditt avloppskrångel, varesig dolda eller vanliga problem.

Våra spolbilar är rullande tillgång

En roterande vattenstråle riktad bakåt med upp till 450 bars tryck i kombination med hetvatten får loss smuts och beläggningar som fett, ytrost och andra typer av påbyggnader som kan orsaka problem i avloppet. I vår spolbil har vi verktyg och komponenter som reglerar högtrycket och även verktyg för att filma rör som ofta behövs vid återkommande stopp i avloppet eller förberedande av våra tjänster inom avloppsspolning, som gör det effektivt och smidigt när vi är på plats för en noggrann och snabb service.

Vi är noga med att se till att använda rätt verktyg till rätt ändamål. I vår spolbil kombineras vatten, tryck och temperatur steglöst för att uppnå bästa resultat.

Våra spolbilar ser du ofta i ditt närområde. Hör av dig till oss när du behöver en spolbil i Stockholm med omnejd. Kontakta Lybecks!

Lybecks avloppsjour rycker ut snabbt

Rätt verktyg till rätt ändamål

Vi har ett flertal fullt utrustade spolbilar med personal som har bred kompetens inom området och är alltid tillgängliga dygnet runt när du har avloppsproblem!