Rörlokalisering

Rörlokalisering

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Rörlokalisering i Stockholm

Vad är rörlokalisering?

Rörlokalisering används framför allt vid tveksamheter av hur rör, ledningar och avlopp är dragna i fastigheten. I äldre hus stämmer ofta inte ritningarna, eller så finns det inga ritningar, och då kan denna metod användas.

Behöver du hjälp med rörlokalisering?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vid rörlokalisering använder vi vår kamera som även har en sändare. Det brukar vara väl investerade pengar att ha koll på var exakt i golvet eller bottenplattan t.ex. ett rörbrott är beläget om man har för avsikt att åtgärda skadan.

Behöver du hjälp med rörlokalisering?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Teknik för att lokalisera rör

Man vet exakt var man t.ex. ska schakta upp ett hål för att åtgärda skadan eller vart en specifik anslutande ledning tar vägen och vilka installationer den betjänar. Efter utförd rörlokalisering lämnar vi en enkel ritning eller markering på golv eller bottenplatta avloppsrörets sträckning.

Vi på Lybecks har lång och gedigen erfarenhet av rörlokalisering i större eller mindre uppdrag, välutbildad personal och använder uteslutande den senaste tekniken för att kunna leverera en kvalitativ kostnadseffektiv rörlokalisering med högsta möjliga miljöengagemang.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Boka rörlokalisering

Kontakta oss genom att fylla i vårt offertformulär

Kontakta oss