Stamspolning

Stamspolning

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Stamspolning & stamrensning i Stockholm

Stamspolning och stamrensning kan förebygga problem, förbättra flödet och förlänga hållbarheten. Avloppsrören är som fastighetens blodsystem – när du håller dem i gott skick förlänger du hela byggnadens livslängd. Men det kräver underhåll. Genom att regelbundet spola och rensa en avloppsstam får den betydligt längre livslängd, och du förebygger dyra överraskningar i form av stopp, översvämningar och vattenskador.

Behöver ni hjälp med stamspolning?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Stamspolning och stamrensning med jämna mellanrum, var 3-5 år, rekommenderas för att förhindra dålig lukt och igenvuxna stammar. Du får ett bättre flöde i rören och dina rör kommer att hålla längre. Många stambyten genomförs helt i onödan och alldeles för tidigt.

Vi på Lybecks har i över 20 år utfört miljöeffektiva avloppsarbeten åt fastigheter i Stockholm med omnejd. Vi tar snarast itu med ditt ärende, och kan utlova en kvalificerad hantering av era rör och stammar.

Stamspolning inklusive komplett statusrapport

Vid en stamspolning och stamrensning färdigställer vi en komplett rapport om statusen på ditt avloppssystem. I rapporten lokaliserar vi eventuella defekter och upplyser om vad du som fastighetsägare bör göra för att åtgärda problemen innan skadan är ett faktum.

Arbeta förebyggande för att se framtida problem i tid. Att göra okulära besiktningar i lägenheter kan spara mycket besvär och pengar. Var förutom stopp och översvämning också uppmärksam på trög avrinning, bubblande i diskhon och dålig lukt.

Lybecks är ett familjeföretag som dagligen spolar och rensar avloppsstammar i fastigheter. Vi har ett utmärkt samarbete med ledande förvaltningsbolag och föreningar – och därmed goda referenser. Vi arbetar med totalentreprenader över hela landet.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Boka tid för stamspolning

Boka din tid för stamspolning och stamrensning redan idag

Kontakta oss