Stamspolning

Stamspolning

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Stamspolning Stockholm

Avloppsrören är som fastighetens blodsystem; när du håller dem i gott skick förlänger du hela byggnadens livslängd. Med stamspolning och stamrensning Stockholm kan du

  • förebygga problem
  • förbättra flödet
  • förlänga hållbarheten.

Genom att regelbundet spola och rensa en avloppsstam ger du den betydligt längre livslängd, och du slipper dyra överraskningar i form av stopp, översvämningar och vattenskador. Det rekommenderas att du utför stamspolning och stamrensning regelbundet.

Vi på Lybecks rekommenderar att göra det med 3–5 års mellanrum för att både förhindra dålig lukt och igenvuxna stammar. Vi är specialiserade på just detta och har länge genomfört den stamspolning Stockholm och hennes omgivningar behövt. Vi ser till att du får ett bättre flöde i rören och att dina rör håller längre.

Behöver ni hjälp med stamspolning?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Stamspolning och stamrensning Stockholm med komplett statusrapport

Vid en stamspolning och stamrensning färdigställer vi på Lybecks en komplett rapport om statusen på ditt avloppssystem. Vi lokaliserar eventuella defekter och upplyser dig som fastighetsägare om vad du bör göra för att åtgärda problemen innan skadan är ett faktum. Det är viktigt att alltid arbeta förebyggande för att se, och hitta, framtida problem i tid.

Stamspolning lägenhet – okulära besiktningar

När vi på Lybecks gör okulära besiktningar i lägenheter kan det spara dig mycket besvär och pengar. Saker du bör uppmärksamma förutom stopp i avloppen och översvämningar, är

  • trög avrinning
  • bubblande i diskhon
  • dålig lukt.

Stamspolning villa

Varningstecken är desamma i villor och småhus som i lägenheter. Naturligtvis utför vi våra olika spolningstjänster även i småhus. Förebyggande stamspolning är en bra investering och kan hjälpa dig att undvika stora utgifter.

Vill du veta mer om spolning av stammar?

Du kan alltid kontakta oss på Lybecks om det är något du undrar om våra tjänster eller hur det går till när vi spolar. Vi har gjort det i mer än 20 år och kan svara på det mesta. Vi står antagligen för den bästa stamspolning Stockholm har. Här på webben finns också ett antal frågor och svar om stamspolning och annat för den som vill veta mer.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Boka tid för stamspolning

Boka din tid för stamspolning och stamrensning redan idag

Kontakta oss