Avloppsrensning

Lybecks – Järfälla

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Var det länge sedan du spolade dina rör? Rinner vattnet långsammare undan och har det börjat lukta? Då kan det vara dags för avloppsslipning. Avloppsslipning är ett mer aggressivt sätt att rensa i rören än vid högtrycksspolning, men man får verkligen med allt fett, smuts, avlagringar och kalk. Genom att slipa avloppet får du återigen släta rör som är självrensande och där vattnet rinner undan som det ska.

Behöver du hjälp med avloppsrensning?

Ring oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Varför blir det stopp i avloppet?

Sanningen är väl att vi alla slarvar lite ibland. Vi häller ut matfett i vasken och spolar ner saker i toaletten som inte hör hemma där. Och när husmorstips och spolning inte hjälper kan vi slipa dina rör rena och de blir som nya.

Spola rören ofta

Vi rekommenderar att du spolar dina rör regelbundet men skulle det bli riktigt tilltäppt så kan vi komma och göra en avloppsslipning. Vi har jobbat med avloppsrensning i över 20 år så vi har sett det mesta, men även löst det mesta. Bor du i Järfälla eller någonstans i Storstockholm så kommer vi och hjälper dig med att spola rören eller få loss stopp i avloppet.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet

Avloppsrensning i Järfälla

Vi hjälper dig rensa rören

Kontakta oss