Högtrycksspolning Norrtälje

Har du fått stopp i avloppet? Då rekommenderar vi en högtrycksspolning, som är den överlägset snabbaste och mest miljövänliga metoden för att få rena rör. Inget avloppsrör är helt underhållsfritt och stopp kan uppstå närsomhelst. Ring oss, så är vi snabbt på plats med våra spolbilar till din bostad i Norrtälje och spolar rent.

Beställ högtrycksspolning var femte år

Högtrycksspolning är en miljövänlig metod, som är skonsam mot både rör och plånbok. Den kraftiga strålen gör snabbt och effektivt rent avloppssystemet, där vi använder exakt rätt tryck och temperatur för just dina rör, så att de inte skadas.

I förebyggande syfte rekommenderar vi att man spolar rent rören vart femte år, för att undvika stopp i form av smuts och fett som lagrats.

Högtrycksspolning – Fördelar

  • En miljövänlig metod
  • Gör effektivt och snabbt rent rören
  • Prisvärt

Prisvärd högtrycksspolning i Norrtälje

Vi har varit med i branschen sedan 1992, vilket innebär att vi besitter en lång och gedigen erfarenhet och kunskap av högtrycksspolning.

Givetvis värnar vi om miljön och investerar därför i den senaste tekniken. Vi har ett tydligt miljöengagemang i allt vi tar oss för och garanterar en mycket hög kvalitet och precision i alla våra jobb.

Vår kundbas består av allt ifrån privatpersoner så som villaägare, till bostadsrättsföreningar. Vi åtar oss små som stora jobb, där vårt engagemang och kvalitetstänk alltid finns med i ryggraden. Vi ser till att du får rätt produkt och tjänst, till rätt pris.

Vi på Lybecks vågar påstå att vi har alla förutsättningar för att du ska bli nöjd med vårt arbete.
Välkommen att kontakta oss du med!