Rotskärning

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Pris för rotskärning i avlopp

Rotskärning innebär att vi på Lybecks använder oss av mekanisk rensning med en roterande klinga som rensar avloppsstoppet, orsakat av rötter. När rötter tränger igenom röret skapar det stopp och då är rotskärning en metod att föredra. Rötter är ett vanligt förekommande problem i avloppsrör som ligger nedgrävda i marken där rötter kan orsaka stora problem i avloppsrören. Rotskärning behövs när rötterna växer in i rörsystemets skarvar och med tiden täpper igen avloppssystemet med avloppsstopp – till följd blir det översvämning.  Om rötterna inte tas bort i tid kan det, förutom avloppsstopp, innebära att avloppsrören knäcks av de växande rötternas kraft. Ibland kan man se maskrosor ta sig igenom asfalt och växa, vilket tydligt visar kraften i växtlighet på våra tomter och i mark.

Miljövänliga och effektiva metoder

Vi på Lybecks har tagit fram miljövänliga och effektiva metoder för att få bort rötterna. För att kunna avhjälpa problem med rötter i dina rör går vi in i röret med mekaniska verktyg som kombination med vatten under högt tryck skär bort rötterna, det är detta som är rotskärning och röret skadas inte. Detta är ett miljövänligt och effektivt sätt att arbeta och du blir snabbt kvitt problemen med rötter i avloppssystem. I samband med att vi skär bort rötterna brukar vi filma röret både före och efter utförd rotskärning för att på så sätt lämna en kvittens på att vi utfört vårt uppdrag enligt våra egna och era högt ställda förväntningar. För att få exakt pris för rotskärning för avlopp är du välkommen att kontakta oss. Priset kan variera beroende på storlek på trädet och omfattningen av rotproblem.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet