högtrycksspolning

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Högtrycksspolning av avlopp

Vi på Lybecks erbjuder högtrycksspolning i hela Stockholms län, och vi har över 30 år i branschen. Högtrycksspolning i avloppen är den snabbaste vägen till rena rör när du har stopp i avloppet. Inget avloppssystem är underhållsfritt, men det är en del i vår vardag som vi tar för givet ska fungera. Ibland har vi dock otur och det uppstår stopp i avloppet. Högtrycksspolning är därför en bra förebyggande åtgärd för att du ska slippa onödiga kostnader med översvämningar och dylikt som följd.

Vad är då högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är det som det låter som, det vill säga en kraftig vattenstråle som med ett högt tryck spolar rent exempelvis avloppsrör och brunnar. Det är det enklaste och snabbaste sättet att få rent i stammar och ledningar. Du får dessutom en bättre genomströmning i rörsystemet, vilket i sin tur ger rören en längre livslängd.

Högtrycksspolning är den snabbaste och enklaste vägen till rena rör, det är även

  • miljövänligt
  • skonsamt mot rören
  • minskar onödiga kostnader

Förr eller senare blir det stopp i avloppet; det uppstår vanligen när smuts och fett börjar sätta sig i rören. Att då rensa avloppet med hjälp av högtryckstvätt är både miljövänligt och vänligt mot plånboken. En av de stora fördelarna med högtrycksspolning är just det att man bara använder sig av vatten, inga kemikalier eller andra miljöpåverkande ämnen tillsätts.

Högtrycksspolning används ofta när rören redan blivit igensatta. Vi på Lybecks rekommenderar att spola avloppet med högtryck vart femte år i underhållssyfte för att på så sätt minimera skador och onödiga kostnader.

Vilket pris är det på högtrycksspolning för avlopp?

Generellt varierar priset på högtrycksspolning, och kostar mellan några tusenlappar till upp emot 10 000 kronor. Vi på Lybecks har varit i branschen sedan 1992, och vi har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi är mycket stolta över att vi tar största möjliga hänsyn till miljön, vilket gjort det absolut nödvändigt att investera i den senaste tekniken. Detta har även medfört en mycket hög kvalitet och precision i utförda arbeten. Vi levererar alltid rätt produkt och tjänst till rätt pris med

  • engagemang
  • kvalitetstänk
  • investering.

Vi på Lybecks har många nöjda kunder och där dessa punkter ovan, medfört fördelar för både villaägare och ram-avtalskunder, samt bostadsrättsföreningar som kan intyga detta.  Det bästa sättet för dig att få en uppskattning på priset för en högtrycksspolning av avlopp är att kontakta oss på Lybecks. Du ber om en offert och vi kan då ge dig en mer exakt uppskattning, då priset är baserat på hur omfattande problemen är eller storleken på avloppsrören.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet