avloppsjour

Vi har assistans dygnet runt, ring oss!

08-758 89 87

Avloppsjour – pris

 

Smuts och avlagringar, samt annat som orsakat stoppet, avlägsnas med en roterande vattenstråle i 450 bars tryck och hetvatten. Genom att vi använder oss av denna metod ger det dig en smidig ordning på driften. Om du har akut stopp i ditt avlopp så är vi på Lybecks specialister på att högtrycksspola stopp och är alltid redo om det akuta stoppet drabbar dig. Vi har en avloppsjour som är bemannad dygnet runt och alla dagar i veckan. Oavsett om det är rörstopp i villa, eller stamspolning i större fastigheter som behöver avhjälpas, så tar vi på Lybecks oss an uppdraget snabbt och effektivt. Vi använder endast miljömässigt beprövade lösningar och har en tydlig miljöplan för att åtgärda stopp i avlopp och rör.

 

Den erfarenhet som krävs för att både leverera och ge bäst service

Avloppsjour för ett lösstopp, det vill säga ett stopp i avloppet har ett pris på 2108 kr, inklusive moms efter ROT, i privat villa. Akuta stopp i rör kan orsaka stora problem i vardagen och man kan aldrig veta när olyckan är framme. Vi på Lybecks är specialister med över 20 år  i branschen, och den rörjour du kan räkna med – summa summarum; vi har den erfarenhet som krävs för att både leverera och ge dig den bästa service. Vår personal är välutbildad och insatt i den senaste tekniken för att kunna utföra det arbete som lever upp till våra kunders förväntningar. Ett akut stopp i avloppet behöver åtgärdas så fort som möjligt eftersom det medför en risk som exempelvis vattenskador. Lybecks avloppsjour är redo att ta sig an akuta stopp i avlopp i Stockholm med omnejd. Vi står alltid redo att rycka ut och använder endast miljövänliga spolbilar. Vi erbjuder avlopps- och rörjour i Stockholm och ser alltid till att åtgärda stoppet för att driften ska återfå sin funktion. Välkommen att kontakta oss och vår jour.

Utbildning & certifieringar

Utbildning & certifieringar för att genomföra totalentreprenader
Bas-U & Bas-P

Trippel-V av Guldbolag Trippel-A – högsta kreditvärdighet Superföretag 2016 av Veckans Affärer UC Högsta Kreditvärdighet