12 februari 2023

Vi söker fler spolbilstekniker

Som spoltekniker hos Lybecks högtryckstjänst AB erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och starkt växande företag! Vi är en serviceinriktad avloppsrensare och högtryckstjänst i Stockholms län. Vi levererar tjänster inom rörinspektion, högtrycksspolning och stamspolning.

Arbetsuppgifter
Som Spoltekniker kommer du att arbeta med stoppspolning, inspektioner av avloppsledningar, underhållsspolning samt mekanisk rensning av avloppsrör. Avloppsservice kräver att vi går in i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service, bra information och gott bemötande under hela arbetsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt.

Kvalifikationer

  • Gymnasieexamen
  • B-körkort är ett krav
  • Datakunskap
  • Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är praktiskt lagd. Gott bemötande och hög servicekänsla är en självklarhet för dig.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en provanställning med stor chans till tillsvidareanställning efter 6 månader. Din placeringsort är Vallentuna. Arbetstiderna är 07.00-16.00 och jourverksamhet förekommer.

Skicka in din ansökan till info@lybecks.se

Vi ser fram emot din ansökan!