Stopp i avloppet?

Ingen fara vi löser dina problem

Rinner avloppet dåligt eller är det fullkomligt stopp? Drabbas du av återkommande problem med dina rörledningar?

Stopp i avloppet kommer alltid olägligt och leder inte bara till stora besvär i din vardag, det kan även ställa till stora problem i såväl hem som i fastighet. Till exempel kan stopp leda till små eller stora vattenskador.

Har detta drabbat dig och din fastighet? Då ska du vända dig till oss på Lybecks. Vi rensar avlopp i Stockholm med omnejd. Boka tid eller ring 08-758 89 87 för frågor. Vår jour är öppet dygnet runt och vi behandlar ärenden skyndsamt.

Varför stopp?

Avloppsstopp kan uppkomma av flera anledningar. Det kan handla om avlagringar från flera år som kloggat igen rören. En ökad användning av kemikalier i tvättmedel, tvål med mera ökar problem med stopp i avloppen. Men det kan också handla om hår, skräp, hushållspapper, bomullspinnar, tamponger och matolja som skapar stoppet.

Det är därför viktigt att du underhåller dina rör och tänker på vad du spolar ner. Det är enkelt att förebygga stopp genom att tänka på att vara betänksam med vad som hamnar i avloppsrören.

Lybecks rensar avloppet alla tider på dygnet

Vår dygnet-runt öppnat jour står alltid redo att rycka ut och rensa avloppet hos våra kunder. Flexibla, moderna och miljövänliga spolbilar löser effektivt dina avloppsproblem. De är utrustade med högtrycksspolning och värmeaggregat för att enkelt kunna spola rent avlopp med rätt temperatur.

Vi på Lybecks levererar en helhetslösning inom avloppsrensning. Vi är serviceinriktade och har lång erfarenhet och tillgång till den främsta och mest miljövänliga tekniken. Att rensa och spola rent avlopp och avloppssystem i hela Stockholms län är vår specialitet.

Högtrycksspolning

Vi utför miljömedveten högtrycksspolning i Stockholm som gör rent och löser upp de avlagringar och fett som orsakat stoppet. Snabbt och enkelt för dig.

Högtrycksspolning

Inspektera avloppet

Vid återkommande stopp i avloppet rekommenderar vi att en rörinspektion (tv-inspektion) görs. Vi dokumenterar avloppets brister med en kamera för att sedan föreslå åtgärd.

Rörinspektion

Rensa avloppet

Avloppsrensning används mestadels för att slipa bort beläggningar av rost och ojämnheter. Vi utför avloppsreningar i Stockholm med omnejd.

Avloppsrensning

Rötter i avloppet?

Rotskärning behövs när rötterna växt in i rörsystemets skarvar och med tiden täppt till avloppssystemet med avloppsstopp och översvämningar som följd.

Rotskärning

Spola stammarna

Stamspolning och stamrensningar får dina rör att leva längre. Vid stamspolning/stamrensning skriver vi alltid rapport om eventuella defekter och hur de bör åtgärdas.

Stamspolning